Autotelex en Autoveiling.nl koppelen dienstverlening

15 september 2015

 

 

Om klanten nog beter van dienst te zijn hebben Autotelex en Autoveiling.nl het mogelijk gemaakt bij het taxeren van een auto ook de Veilingwaarde van Autoveiling.nl op te vragen.

"Het is een uitbreiding van onze samenwerking", zegt Wierd Meijering Algemeen Directeur AVN Group. "Ons platform maakt al jarenlang gebruik van de waarden en data van Autotelex, dus een uitbreiding van onze samenwerking ligt dan ook voor de hand. Ook klanten met een 'eigen platform' kunnen gebruik maken van deze koppeling. Remarketing in optima forma."

"De koppeling met Autoveiling.nl brengt Autotelex weer een stap verder. Zo willen wij graag met alle belangrijke partijen koppelen om onze klant optimaal van dienst te zijn", zegt Robin van Beek Accountmanager Autotelex.

 

Activeren 
Om de koppeling te activeren dient men op de website van Autoveiling.nl de inloggegevens van Autotelex in te vullen. Vanaf dat moment verschijnt in AutotelexPro een knop waarmee het voertuig kan worden aangeboden bij Autoveiling.nl voor het verkrijgen van de Veilingwaarde. Nadat Autoveiling.nl de Veilingwaarde heeft afgegeven verschijnt deze ook weer in AutotelexPro, waarna de gebruiker de mogelijkheid heeft om de auto te laten veilen.